Internal Value defaultContent

Μοιραία

Ω! πόσο βάσανο μεγάλο το βάσανο είναι της ζωής! Όσο κι ο νους να τυραννιέται, άσπρην ημέρα δε θυμιέται. Ήλιε και θάλασσα γαλάζα και βάθος τ' άσωτ' ουρανού! Ω! της αβγής κροκάτη γάζα, γαρούφαλα του δειλινού, λάμπετε, σβήνετε μακριά μας, χωρίς να μπείτε στην καρδιά μας!

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: ΣΑΛΟΝΙΚΗ, Greece

Τετάρτη, Μαΐου 06, 2009

Ε ΝΑΙ λοιπόν! Ονειρευόμαστε καλοκαίρια!





















Photo by sylvesterSD
on deviantart

Τι κι αν όλα σου πάνε στραβά

Τι κι αν το μονο που βλεπεις γυρω σου και μεσα σου ειναι ΣΚΑΤΑ.
Τι κι αν το λαπτοπ σου εγινε διαλυμένα μυαλα
Τι κι αν το νοημα αυτων που γραφω ειναι του πεταματα

DONT WORRY, BE HAPPY

Διότι, όπως έλεγα και στο ραδιόφωνο, ονειρευόμαστε καλοκαίρια. Και για να διευκρινίσω, ονειρευόμαστε καλύτερα καλοκαίρια από τα προηγούμενα. Καλοκαίρια ξεγνοιασιάς, καλοκαίρια αληθινά, καλοκαίρια με πολύ θάλασσα, κρασί και τ'αγόρι μου -με κούρασε η καλογερική-, καλοκαίρια με πολλά ηλιοβασιλέματα και αγκαλιές-κουράστηκα να πλουτίζω τη vodafone στέλνοντας mms- καλοκαίρια ερωτικά και για φέτος μια εξαίρεση: καλοκαίρια με πολύ πολύ διάβασμα. Ε γιατι νομίζετε οτι παίρνω δίπλωμα οδήγησης? Για να πηγαίνω στη βιβλιοθήκη φυσικά! (προσέξτε μην πέσετε από την καρέκλα, δεν είπα και το ανέκδοτο του αιώνα :PP )

Προσδοκούμε λοιπόν σε ένα καλοκαίρι που θα είναι ανάσα ζωής από όλες τις απόψεις. Τέρμα μιζέρια, τέρμα θλιψη, τερμα αδρανεια, τερμα τα ηλιθια πρεπει, τερμα ολη η μαλακια που μπορει να δερνει εναν ανθρωπο,τερμα η αβασταχτη ελαφροτητα του ειναι, τερμα η καλοσυνη μεχρι ηλιθιοτητας, τερμα οι αναμονες, τερμα η υπομονη για το καλυτερο αυριο που ποτε δεν ερχεται, τερμα οι ανθρωποι που το υποσχονται, τερμα εμεις που τους πιστευουμε,
τερμα, τερμα, τερμα!

Πάμε γι άλλες πολιτείες... Μην ξεχνατε μονο πως αυτες οι πολιτειες μπορει να ειναι και διπλα μας... Το θεμα ειναι: μπορουμε να τις δουμε και να τις απολαυσουμε????

Ονειρευομαστε καλοκαιρια....