Internal Value defaultContent

Μοιραία

Ω! πόσο βάσανο μεγάλο το βάσανο είναι της ζωής! Όσο κι ο νους να τυραννιέται, άσπρην ημέρα δε θυμιέται. Ήλιε και θάλασσα γαλάζα και βάθος τ' άσωτ' ουρανού! Ω! της αβγής κροκάτη γάζα, γαρούφαλα του δειλινού, λάμπετε, σβήνετε μακριά μας, χωρίς να μπείτε στην καρδιά μας!

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: ΣΑΛΟΝΙΚΗ, Greece

Κυριακή, Φεβρουαρίου 11, 2007

Απόλαυση...











Συναισθηματα...Πολλες φορες πλημμυριζουμε απο συναισθηματα, φλεγεται η ψυχη μας, τα σωθικα μας, πρεπει να το πουμε, ετσι μοναχα θα απολαυσουμε την καψα, το φως, τα χρωματα.
Σκεψεις... Πολλες φορες σκεφτομαστε και κυνηγαμε μια ωραια λεξη, μια εντυπωσιακη φραση, κατι "καταλληλο" για την περισταση, κατι που να ειναι ετσι οπως το θελουμε, κατι που να ειναι ετσι οπως το θελει εκεινος που θα το ακουσει, κατι που να προστατευσει τον εγωισμο μας, να διατηρησει την (αν)ασφαλεια μας, κατι που να μη δειχνει ξεκαθαρα αυτο που θελουμε, κατι που να παρει το βαρος της αρχης απο εμας και να μας δωσει τη δυνατοτητα επιλογης σε δεδομενα.
Λογια...Πολλες φορες διαλεγουμε μια ηχηρη σιωπη ή καποιες σιωπηλες λεξεις. Κατι που φτανει μεχρι το στομα, αλλα δεν μπορει να βγει. Ειναι; Δεν ειναι; Μονο εμεις ξερουμε...
Κινησεις...Τα χερια παλευουν να κρατηθουν κοντα μας, τα χειλη τρεμουν να νιωσουν την επαφη, η αναγκη φυλακιζεται απο το σωμα στην αδρανεια...
Βλεματα...Και να τα τοτε τα ματια και οι ματιες. Σαν να βγαζουν ολα τα συναισθηματα που τους στερησε το στομα, το σωμα, το μυαλο...Την
ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Don't think about it! Just do it!
Enjoy, my friends!

4 Comments:

Blogger Gerasimos said...

Ένα από τα πράγματα που οι άνθρωποι φοβούνται πιο πολύ είναι η απόλαυση.Είναι ένα απαγορευμένο φρούτο,κάτι τόσο γλυκό, μα τόσο απαγορευμένο που, όταν το δοκιμάσεις, οι τύψεις σε κατακλύζουν.
Άλλο ένα εξίσου τρομακτικό πράγμα στη ζωή των ανθρώπων είναι τα λάθη.Κάθε κίνηση μας,διακατέχεται από ένα φόβο, μια ανασφάλεια, μήπως αυτό που θα κάνουμε είναι λάθος.Γιατί φοβόμαστε όμως??
Πριν δύο χρόνια έπαιζα σε μια θεατρική παράσταση από την οποία μια ατάκα μου έχει μείνει:
"Όλα γίνονται για ένα σκοπό, κι ας μην το χωράει αυτό το ασήμαντο μυαλουδάκι σου..."
Η απόλαυση λοιπόν, υπάρχει για ένα σκοπό.Για να αγαπήσουμε τη ζωή, και να δώσουμε αγάπη κι ευτυχία στους εαυτούς μας και στους γύρω μας.
Τα λάθη, υπάρχουν για ένα σκοπό.Για να μάθουμε από αυτά, να βγούμε μέσα από αυτή τη ρημάδα την πάλη, που λέγεται ζωή, νικητές.Να αποκτήσουμε αυτό που είναι τόσο υποεκτιμημένο από εμας και τους γύρω μας.Την εμπειρία.
Και τα δύο υπάρχουν για να μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους..
Λοιπόν?Φοβάσαι την απόλαυση?Και, ακόμα περισσότερο, φοβάσαι να κάνεις λάθη?

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 12, 2007 12:24:00 π.μ.  
Blogger Moiraia said...

Ελπιζω να το συζητησουμε κι απο κοντα συντομα! Καλημερα :)

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 12, 2007 9:46:00 π.μ.  
Blogger tomorrow's patries said...

Μα και τα λόγια πολλές φορές δεν ειναι πολύ πολύ λίγα για να εκφραστείς;

Δεν μοιάζουν πολύ φτωχά για να πουν αυτό που αισθανόμαστε;

Προσωπικά πολλές φορές μου συμβαίνει να νομίζω ότι η γλώσσα κατακρεουργεί αυτά που νιώθω...

οπότε επιστρατεύουμε τισ κινήσεις των χεριών μας... την στάση του σώματός μας...
και βέβαια τα βλέμματα...

Είναι υπέροχο να μπορεί κάποιος να εκφράζεται με βλέμματα. Είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 12, 2007 12:13:00 μ.μ.  
Blogger saltwater & Jim said...

Απόλαυση είναι η ίδια μας η ζωή..η καθημερινότητα μας,το γέλιο μας, το κλάμα μας, οι έρωτες μας..
ο φόβος και τα λάθη μας,και αυτά απόλαυση είναι..ζήσαμε με αυτά και ίσως κάποτε να ξαναζήσουμε..κάποιοι γελάσαμε, κάποιοι κλάψαμε..το σημαντικότερο?μάθαμε..απόλαυση είναι γνώση και η γνώση εμπειρία..η εμπειρία, ζωή!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 12, 2007 6:29:00 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home